JEX BOT остання версiя

Kamila_0000

Бывалый
Регистрация
03.09.2020
Сообщения
65
Реакции
25
Баллы
44
Сьогодні я хочу поділитися програмою під назвою "JEX Bot". Так, це той самий бот, що і тоді, який був просто викинутий з інших публічних сценаріїв, а потім проданий за завищеною ціною.


Саме цей час знову рекламується як кінцева програма-оболонка, яка нібито використовує приватні експлоiти і приносить маси шелiв / shells.
Це, звичайно, абсолютна фігня! Він перевіряє шляхи за замовчуванням, чи є оболонка чи ні (Час від часу робить запит на публікацію так: "{"user_login": "CVE_2021_21389", "user_email": "fuckyouscammer@jex.sucker", "user_name": "CVE_2021_21389", "пароль": "abc@1234567XXX"}").

Нахабно, що продавець продає таку дерьмову програму за $160 і люди просто аферують з нею.

Домен, на якому все працює з ліцензіями тощо, є "jex.tools" (Updatecheck on https://jex.tools/update_jex". Було б шкода, якби його шахрайська програма раптом перестала запускатися, коли сайт знаходиться в автономному режимі.

У своєму Telegram-чаті (https://t.me/shelltools ви також можете написати цьому ідіоту прямо в @jexsell) він пише приблизно так:
[+] 85 Private Exploit Upload Shell додано до JEX Нова версія
[+]Wordpress
[+]Drupal
[+]Apache Exploits
[+]Joomla
[+]Magento
[+] opencart [+]VB
[+] weblogic
[+] emlog

[+] gravCMS

[+] prestashop
[+] стійки
[+] tomcat
[+] FineReport
[+] laravel
[+] admin [+] ThinkPHP [+] DedeCMS


[+] DotNetNuke

Звичайно, це неправда, що він використовує "приватні exploits". Добре видно в пробці.

Програма була написана на Python.

-1 Запустіть add_hosts.bat, попросіть admin perms дозволити це, якщо дасть доступ відхилений перейти вручну редагувати C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts файл і додати
127.0.0.1 jex.tools 127.0.0.1 www.jex.tools

-2 запустити Jex_crack.exe, відкрити JEX BOT.exe -3, використовуючи mastercho як ім'я користувача та пароль для JEX BOT.exe логін потім введіть

-4 Готово


PS: Попередження ЗАПУСТИТИ ЦЕЙ ФАЙЛ НА ВІРТУАЛЬНІЙ МАШИНІ

 
Верх Низ